Timeless Sæson 2 Viaplay

Thursday, 15-Oct-20 02:32:21 UTC

IMDb – The Handmaid's Tale 9. Mindhunter (Netflix) En af de mere omtalte serier på Netflix i 2017. Et krimidrama, der følger et team af efterforskere, som forsøger at blive klogere på psyken og tankegangen hos seriemordere. Serien er for alle dem, der elsker krimi, men hader Kanal 5's sendeflade aka CSI-Forever. IMDb – Mindhunter 8. The Expanse – Sæson 2 (Netflix) Umiddelbart tror jeg ikke, at The Expanse har et gigantisk budget – men seriens skabere formår alligevel at kreere en troværdig og betagende atmosfære. Skuespillet er til tider kluntet (især fra Cas Anvar, Wes Chatham og Shohreh Aghdashloo) – men bortset fra det, leverer serien solid underholdningsværdi. Plottet omhandler den uofficielle efterforskning af en konspiration, som truer freden mellem Jorden, Mars og Outer Planets Alliance (OPA). Sprængfarligt! IMDb – The Expanse 7. Timeless (Netflix) Lige inden starten på 2018 blev Timeless tilføjet Netflix. En herlig tidsrejseserie, hvor en trio bestående af en historieprofessor, en elitesoldat og en tekniker/pilot skal forhindre en flok "tidskriminelle" i at ændre historien.

Once upon a time sæson 2

Skaber: Serien er skabt af Erik Kripke og Shawn Ryan. Vi kender begge i forvejen; Shawn Ryan, kender vi som skaberen af S. W. A. T., og Erik Kripke, som skaberen af en af mine yndlingsserier, nemlig Supernatural. Måske er det derfor, at de har genbrugt Cains Hus fra Supernatural til The Lone Rangers hus i Timeless i Sæson 1 episode 12. Handling: I serien følger vi et sammenbragt hold bestående af en programmør (Rufus Carlin/ Malcolm Barrett), en historiker (Lycy Preston/ Abigail Spencer) og en soldat (Wyatt Logan/ Matt Lanter), der sammen tager afsted på den ene tidsrejse efter den anden, for at redde historien. Sideløbende prøver deres opponent Garcia Flynn ( Goran Visnjic), at ændre historiens gang vha. en anden tidsmaskine. Serien er MEGA spændende. Tempoet er højt og hovedpersonerne bliver udsat for- og oplever lidt af hvert. Indimellem fører de små ændringer i fortiden til, at den nutid de vender tilbage til, ikke er helt den samme, som de forlod. Vurdering: Dette er absolut en serie, der SKAL ses.

To af tjenesterne er gennem mit Telmore-abonnement (HBO og C More), mens de to resterende bliver betalt individuelt. Fælles for dem alle er, at jeg overhovedet ikke kan følge med hastigheden på tilføjelsen af nye serier og film. Men der er da content, som har fanget mine kvadratiske øjne – jeg giver i nedenstående mit bud på en Nytårsliste af det bedste indhold set fra min koksgrå sofa. Disclaimer: I min udvælgelse er ud fra min aldrende hukommelse plus et par kig på tjenesterne, så der kan være serier/film, der er smuttet i forbifarten – især på Netflix, hvor det synlige indhold skifter jævnligt! 10. The Handmaid's Tale (HBO) Blandt årets mest roste serier og modtager af otte Emmys ved den seneste prisoverrækkelse. I en dystopisk fremtid har menneskeheden problemer med fertiliteten, og derfor holdes jordens fertile kvinder som sexslaver, de såkaldte handmaids, hos magtfulde familier verden over. Det er creepy, og det er spektakulært. Hold øje med de kommende sæsoner, der lover mere creepyspektakulærness!

Downtown abbey sæson 2

  • Hvad er straffen for sort arbejde
  • De fire årstider frederiksværk tekst
  • Hvor hurtigt vokser træer
  • Westworld sæson 2
  • Bmw n47 kædeskift
  • Æggekage med spinal cord injury

Timeless sendes i USA på NBC og har fået ganske gode anmeldelser. I Timeless bliver en eksperimentel tidsmaskine stjålet af ex-NSA manden Garcia Flynn, der forsvinder på mystisk vis efter ang

Det skal du se på Viaplay i april - Vi elsker serier

Opdateret 1. august 2018 April på Viaplay byder bl. a. på et gensyn med animationsserien Family Guy og Marvel-fans kan glæde sig til Agent Carter. Se hele oversigten her: (Foto: the Brave/Universal) The Brave Sæson 1 får premiere den 1. april En specialstyrke sendes ud for at passe på amerikanerne i verdens brandpunkter. Det betyder ture til Ukraine, Rusland, Mexico etc. for Adam Dalton, Patricia Campbell og deres hold af militær-agenter. (Foto: Family Guy/20th Century Fox) Family Guy Sæson 15 får premiere den 1. april I snart tyve år har historien om Peter Griffin og hans skøre familie fået folk over hele kloden til at grine. Nu kommer der tyve nye afsnit, hvor flere af dem handler om aktuelle emner såsom anti-vaccination, Tinder og Uber. (Foto: Wilfred/Michael Becker-FX) Wilfred Sæson 1-4 får premiere den 1. april Elijah Wood spiller hovedrollen som den deprimerede mand Ryan Newman i denne absurde komedieserie. Ryan bliver bedt om at passe naboens hund Wilfred og opdager, at han er den eneste, der ser hunden som en stor fyr i et hundekostume.

IMDb – Red Oaks 2. Mindhorn (Netflix) Må være årets overraskelse for mig. Mindhorn er en latterfremkaldende satire (og eneste film på listen) om den udvaskede krimiskuespiller Richard Thorncroft, der bliver hyret til en mordefterforskning, fordi en af de mistænkte tror, at Thorncrofts krimipersona Detective Mindhorn er ægte. Det lyder tåbeligt, men det er ekstremt sjovt! IMDb – Mindhorn 1. Halt and Catch Fire – Sæson 4 (C More) En af de mest gennemførte serier i de senere år. Gennem de fire sæsoner følger vi fem karakterer inden for udviklingen af computere, da de for alvor ramte markedet i 80'erne til 90'erne, hvor World Wide Web begyndte at få traction. Halt and Catch Fire blev bare bedre og bedre gennem dens løbetid – især gennem sin karakterudvikling. Fjerde sæson er en følelsesmæssig overvældende oplevelse og er simpelthen suverænt håndværk. IMDb – Halt and Catch Fire Honorable mentions Insecure – Sæson 2 (HBO), Billions – Sæson 2 (HBO), Divorce (HBO), Mike Birbiglia – Thank god for jokes (Netflix), Lovesick – Sæson 2 (Netflix), Jean-Claude van Johnson (Amazon Prime), Frontier (Netflix)

NBC-serien blev faktisk sløjfet efter første sæson, men Sony så potentiale i plottet og fik forhandlet en anden sæson hjem. Serien kan føles klodset i perioder, men det er non-stop underholdning, og jeg er endnu ikke faldet over et kedeligt afsnit. En af de mest positive overraskelser i 2017. IMDb – Timeless 6. Crashing (HBO) Komikeren Pete Holmes spiller en fiktiv blødhjertet Pete Holmes i denne halvtimes komedieserie på HBO. Udover Holmes er komediegeniet Judd Apatow involveret i udviklingen af serien. Serien har lidt Louie over sig, da den har samme præmis med at følge en stand-up-komikers liv på og uden for scenen. Men i forhold til Louie slås den Pete med større problemer som eksempelvis hjemløshed, utroskab og manglende succes. Jeg sælger den godt, ikke? Serien skal ikke forveksles med Netflix-serien af samme navn. IMDb – Crashing 5. Ozark (Netflix) Vi kan ikke komme uden om Breaking Bad -vibes i Jason Bateman og Laura Linneys nye Netflix-serie Ozark, som centrerer omkring hvidvaskning af narkopenge.

Timeless - Sæson 1 - Stream online, leje eller køb | Playpilot

Der er masser af potentiale i en anbefalelsesværdig første sæson, og personligt regner jeg med, at de kommende sæsoner bliver endnu bedre. IMDb – Ozark 4. Vice Principals – Sæson 2 (HBO) Fortræffelig opfølgning på en mindre god første sæson. Vice Principals byder på alle de grin, som jeg forventede fra starten af serien. Der er stadig sort humor under overfladen, men det overtager ikke på samme måde som i den indledende sæson. Vice Principals sæson 2 er årets comeback. IMDb – Vice Principals 3. Red Oaks – Sæson 3 (Amazon Prime) En serie med kultpotentiale. Red Oaks er fløjet under radaren hos de fleste, men den er en af mine personlige favoritter. En såkaldt coming-of-age serie, der kører hen over et par år i midtfirserne, hvor vi følger David, der ikke har fundet fodfæste i sit kommende voksenliv. Serien har en cool æstetik, er finurlig under dramaet og har en solid rolleliste inkl. Craig Roberts, Jennifer Grey, Richard Kind, Paul Reiser og den glimrende Ennis Esmer som en overvægtig tennispro.

Episode 3: Atomic City Lucy og holdet jagter Flynn til Las Vegas i 1962, hvor han afpresser Præsident John F. Kennedys elskerinde til at hjælpe sig med at stjæle en atombombe. Episode 2: The Assassination of Abraham Lincoln Lucy, Wyatt og Rufus kæmper mod fristelsen til at ændre på fortiden, da de bliver nødt til at stoppe Flynn fra at afbryde snigmordet på Abraham Lincoln. Episode 1: Pilot 43min - En umage gruppe får til opgave at rejse gennem tiden for at jagte en kriminel mesterhjerne - og beskytte fortiden.

Desværre er der kun 2 sæsoner. Oprindeligt blev serien aflyst efter første sæson i 2017, men kort efter blev det besluttet, at der skulle være en sæson 2. Dette første til 9 episoder optaget fra marts til maj i 2018 efterfulgt af "The Miracle of Christmas – part 1 and 2" i december 2018, som sæsonafslutning på sæson 2, eller måske afslutningen på serien…? Sæsonafslutningen er dog så åben, at man kan håbe på en sæson 3. Jeg giver serien 5 filmruller. Seriens 2 sæsoner kan pt. ses både på Netflix og på Viaplay. På IMDb har serien fået en rating på 7, 7/10. Anmeldt af Kit Stistrup