Nyfortuna Dk Guldpriser

Thursday, 15-Oct-20 00:06:27 UTC

Oversigt Anmeldelser Info Salg af tandguld Fantastisk positiv oplevelse. Perfekt venlighed, imødekommenhed mv. Jeg kan varmt anbefale Nyfortuna, hvis du skal sælge guld/sølv. Tak for god oplevelse og fantastisk betjening. Vh Gitte Meget tilfreds med den gode kunde service. Meget tilfreds med den gode kunde service. Havde fuld tillid til at aflevere mit blandet sølv bestik M. m, hvor der så var en medarbejder som ringede mig op dagen efter og fortalte om vurderingen af mine ting. Jeg godkendte og fik en mail med specifikationen udførligt, og pengene blev sat ind på min konto 2 hverdage efter. Det var en stor forhøjelse at handle… Det var en stor forhøjelse at handle med jer og jeg handler meget gerne med jer igen. Forløb: Jeg skrev på mail og fik oplysninger og bestilte tid. I vejede guldet og sendte det til KBH. Jeg skrev under på at I sendte det og I bekræftede at forsendelsen var forsikret. Få dage senere var der penge på kontoen. Nemmere kan det ikke være. Yderst hjælpsomme Yderst hjælpsomme, hurtig og kompetent behandling og virkelig god service.

Dk

Miljø og bæredygtighed – genbrug er guld for miljøet! Ved at omsmelte gammelt guld og bruge det igen, gør vi aktivt en indsat for vores natur og vores medmennesker. Udvinding af guld fra guldminer er en hård og ressourcekrævende proces. Denne proces har enorme menneskelige og miljømæssige konsekvenser. Derfor er genbrug af guld et yderst miljøbevidst valg. For hvert ton materiale fra mineudgravning er det typisk kun muligt at udvinde mellem 1 til 10 gram guld, og hvert år har guldudvinding mange liv på samvittigheden. Alt guld som Nyfortuna køber vil blive genbrugt i smykke- og dentalindustrien, så når du sælger dine gamle eller ødelagte guldsmykker til os, gør vi sammen noget godt for miljøet. PROCESSEN Udvinding af guld er i dag, hvor det ikke længere udelukkende sker ved håndkraft, men med store maskiner, sprængninger og kemikalier – en stor synder når det kommer til forurening af vores klode. Derfor er salg af gammelt guld absolut et grønt og miljørigtigt valg, når det kommer til afskaffelse af smykker der ikke længere er i brug.

Anmeldelser af Nyfortuna | Læs kundernes anmeldelser af www.nyfortuna.dk

Vi er Danmarks største guldopkøber og medlem af Danske Guldhandlere. Mere end 10 års erfaring med køb og salg af guld og ædelmetal...

De gamle smykker vi køber bliver smeltet og raffineret, hvorefter guldet bliver genbrugt til produktion af nye guld smykker, guld ure, guld tænder, guldbelægninger og meget mere. Ved at genbruge brugte smykker skåner vi samtidig miljøet. Tilbage i 2001 da vi startede med at købe brugte guldsmykker, var det naturligvis med forretning for øje – men også i høj grad, med et ønske om at give tilbage og gøre noget godt for miljøet, ved at støtte op om genbrug af ædelmetaller. Mia A. S. Hinrichs, Direktør Designer DEN GRØNNE TANKEGANG I en nylig undersøgelse foretaget af Uniliver, svarer mere end en tredjedel af de 20. 000 adspurgte, at de oftere køber bæredygtige og miljøvenlige produkter når det er muligt. Men hvordan kan man oversætte det til de smykker der findes på markedet? Hvordan får vi etik på dagsordenen, og hvordan hjælper vi kunderne til at navigere mod smykker produceret med etisk og omtanke? I 2011 blev fairtrade guld lanceret, for at hjælpe millioner af fattige, ved at hjælpe selv små mine virksomheder og guldgravere med at få en fair pris for deres guld, mens man samtidig tilskyndede brugen af miljøvenlige udvindingsmetoder.

  • Årebetændelse i ben
  • Flexslange til afløb
  • Dk danmark
  • Barfoed group lejligheder odense 2016
  • Miljø og bæredygtighed
  • Dk
  • Dk l
  1. Iphone i vaskemaskinen
  2. Go talent dk youtube