Nye Borgerlige Politik

Thursday, 15-Oct-20 20:30:06 UTC

Vi vil sikre et stærkt, kulturelt værdifællesskab Vores stærke, kulturelle værdifællesskab er en bærende enhed i det danske samfund. En kultur, hvor frie mennesker lever side om side i fred og fordragelighed i et samfund baseret på tillid, solidaritet og sammenhold. Og en kultur med lov og orden, hvor retsbevidstheden er høj, fordi vi sikrer, at ofre beskyttes og gerningsmænd straffes. og at straframmen er passende. Det giver os en høj grad af tillid til hinanden, at vi deler grundlæggende værdier. Læs mere Vi vil have mindre stat og mere menneske Det skaber værdi i livet at kunne forsørge sig selv og sin familie. Derfor vil vi forbedre rammerne for, at virksomheder kan skabe danske arbejdspladser. Vi ønsker et samfund med mere økonomisk frihed til danskerne. Vi vil gøre op med tanken om, at problemer løses bedst ved at bruge flere penge. Sådan ville vi aldrig forvalte vores egen økonomi, og sådan vil vi ikke være med til at forvalte andre menneskers penge. Læs mere Vi vil tage fælles ansvar for samfundets svageste Mennesker er forskellige og har forskellige behov.

Nye borgerlige politik

17/6 2016 ^ Jensen, Rasmus Walther (30. april 2016). "DFer skifter parti: Udlændingepolitikken var ikke stram nok". Berlingske. ^ Redder, Hans (31. maj 2016). "Lars Hedegaard bliver medlem af nyt højreparti: – Vi har få år til at redde Danmark". TV2. ^ "Måling: Hver tiende vil stemme på Nye Borgerlige". Politiko. 18. juni 2016. ^ Søgaard Rohde, Thomas (22. september 2016). "Vil denne kvinde skabe virak i det borgerlige Danmark? ". Berlingske Politiko. Hentet 22. september 2016. ^ Ritzau (6. oktober 2016). "Officielt: Nye Borgerlige er godkendt til valg". TV2 Nyhederne. Hentet 7. oktober 2016. ^ Andreas Abildlund: " Den konservative højrefløj er gået i udbrud ". Information, 10. oktober 2015 ^ Nye Borgerlige – principprogram ^ Thomas Nørgaard Andersen: " Her er Danmarks nye borgerlige parti ". Politiko, 20. oktober 2015. ^ "Akut stop for asyl nødvendigt" (13-11-2015). Nye Borgerlige. Hentet 13-02-2016. ^ "FOLKETINGSVALG ONSDAG 5. JUNI 2019". Danmarks Statistik. Juni 2019. Hentet 6. juni 2019.

Vi skal være et frit folk med en stat, der beskytter os og vores værdier. En stat, der er stærk nok til at rejse den svage, men for svag til at knække den stærke. Men den bærende enhed i Danmark er ikke staten. Det er civilsamfundet og den kultur, der binder os sammen som folk, knytter os til vores fortid og gør os ansvarlige for vores fremtid. Derfor skal individet, familien og de frivillige fællesskaber have gode rammer for at trives og udvikles. Vores frihed og vores værdier er ikke universelle. De er baseret på et kristent, demokratisk fundament, som danskere før os har kæmpet sig til. Nye Borgerlige vil værne om de kristne grundværdier som et bærende element i den danske kultur. Vi er vigtige bindeled i en lang historie om et stolt og frit folk, der – trods vores lands størrelse – har formået selv at sætte rammerne for tilværelsen i Danmark. Vi er forpligtede til at bevare og videregive et Danmark, der er mindst lige så frit, rigt, vidende og lykkeligt som det, vi modtog. Det Danmark, vi elsker og er stolte af.

 1. København billig mad
 2. Hvor højt skal billeder hænge
 3. Nye borgerlige politik islam
 4. Indfødsret navne liste 2018
 5. De forhadte - af Christian Mørk by JP/Politikens Forlag - Issuu
 6. Nye borgerlige politiken
 7. Hvad betyder ortodoks
 8. Leje af partytelt download
 9. Nye borgerlige politik malaysia
 10. Kalorier i varmrøget laks
 11. Nye borgerlige politik le
 12. Tre biler i ulykke: Motorvej spærret – Ekstra Bladet
 1. If forsikring anmeldelse
 2. Æblemost uden sukker
 3. Afbudsrejser aalborg