Kubus Lysestage Tilbud

Thursday, 15-Oct-20 21:00:50 UTC
  1. Designmøbler og lamper fra alle de største danske brands Kubus 4 lysestage, messing
  2. Kubus lysestage 1,2, 4 og 8 - Find den bedste pris på nettet
  3. Kubus Lysestage - Komplet udvalg af Kubus Lysestager!
  4. Kubus 4 stage sort By Lassen 14x14cm - Køb online på 10-4.dk

Kan du lide den klassiske og enkle stil, bør du vælge den sorte udgave. Kan du derimod lide at skille dig ud, så kan du med fordel købe lysestagen i kobber, som vil sprede en helt speciel atmosfære i ethvert hjem. Specifikationer: Antal lys: 4 Farver: Sort / hvid / kobber Mål: 14 x 14 cm. Kubus 1 Pris: 479-599 kr. (afhængig af farve) Her er endnu en populær udgave, som er den søde Kubus 1 lysestage. Det er den mindste model, som er for dig, som ønsker en lysestage med 1 lys. Prismæssigt er det klart, at den ligger på et lavere niveau end de øvrige lysestager fra By Lassen. Simpel lysestage med 1 lys Her har vi endnu en kvadratisk lysestage, som er beregnet til 1 lys. Der er mange fordele ved at købe en lille lysestage som denne. Den primære fordel er, at den kan stå på alle tænkelige borde, vindueskarme og andre steder i din bolig. Rent fysisk fylder den ikke særligt meget, men den alligevel spreder mere hygge og lys, end man kan forestille sig. De karakteristiske farver Selvom vi har valgt at fremhæve denne kobber lysestage, så er det ikke ensbetydende med, at det er den eneste farve, du kan vælge.

Designmøbler og lamper fra alle de største danske brands Kubus 4 lysestage, messing

Kubus lysestage 1,2, 4 og 8 - Find den bedste pris på nettet

  1. Kubus lysestage tilbud 4
  2. Fly til Bruxelles fra kr. 328 | Billige flyrejser
  3. Hovedstæder med m a circle
  4. Designmøbler og lamper fra alle de største danske brands Kubus 4 lysestage, sort
  5. Pumps brede fødder

Det er en designmæssig perle, som dine gæster vil beundre. Du kan selvfølgelig vælge mellem farverne, hvid, sort og kobber. Antal lys: 8 Farver: Hvid / sort / kobber Mål: 23 x 23 cm. Kubus 2 Pris: 749-999 kr. (afhængig af farve) Sidst, men ikke mindst har vi Kubus 2, som naturligvis er den populære Kubus lysestage med 2 lys. Det er en udgave, som man vil finde i rigtigt mange danske hjem i dag. Designmæssigt skiller den sig en anelse ud fra de øvrige lysestager, fordi den ikke har den samme kantede form. Perfekt til det lille bord Denne Kubus lysestage er primært egnet til at stå på et mindre bord i stuen. Lysestagen kan stå alene, men vil samtidig fungere perfekt sammen med andre designelementer. Det er den 2. mindste lysestage, som fylder minimalt på bordet. Antal lys: 2 Mål: 10 x 10 cm. Kubus lysestage på tilbud – Hvor og hvordan finder jeg tilbud? Det er fint at være optimistisk, men som udgangspunkt er det svært at finde tilbud på lysestager fra By Lassen. Der er tale om en designmæssig perle, som har en relativ høj pris, fordi man får et unikt stykke design og en meget høj kvalitet.

Kubus Lysestage - Komplet udvalg af Kubus Lysestager!

Med en Kubus lysestage kan du sprede lys, glæde og hygge i dit hjem. Vi skal se nærmere på lysestagerne fra By Lassen, som er blevet et enormt hit. Vi kommer omkring alle de mest populære lysestager, som omfatter 1, 2 4, og 8. I den forbindelse vil vi fokusere på de forskellige farver, hvor bl. a. hvid, sort og kobber er repræsenteret. Kubus lysestager Det er efterhånden blevet et must have at eje en Kubus lysestage. Der er i hvert fald rigtigt mange danskere, som efterspørger de moderne lysestager, som Mogens Lassen står bag. Det er vigtigt at bemærke, at der ikke blot findes én udgave af lysestagerne. Derimod findes der mange forskellige modeller, som er henvendt til forskellige ønsker. Lysestager bærer præg af et tidløst look, som første gang så dagens lys i 162. Kubus 4 Pris: 929-1349 kr. (afhængig af farve) Forhandler: Kigger man på de nuværende salgsrapporter, så er man ikke i tvivl om, at Kubus 4 er den mest populære lysestage i rækken. Den bliver solgt i mange tusinde eksemplarer hver måned, og det er ikke uden grund.

Kvalitet Det hele starter med produkterne, - hos Allbuy finder du kun det bedste af det bedste. Vi vælger vores leverandører med omhu og formidler udelukkende high-end kvalitetsprodukter, som gennem tiden har bevist deres værd. Naturligvis forhandler vi kun originale varer og står til en hver tid med stolthed bag vores mærker. Kvalitet Hos Allbuy er kunden i centrum, og vi bestræber os på at give en uovertruffen købsoplevelse. En suveræn kundeservice er en af grundpillerne hos Allbuy, og derfor sidder vores dygtige kundeservicemedarbejdere altid klar til at hjælpe dig på email, chat eller telefon. Kunder, som har handlet hos Allbuy, vender som regel tilbage, - og sådan skal det også gerne være. Kvalitet Leveringen er en stor del af købsoplevelsen, og derfor samarbejder vi udelukkende med Post Danmark, som er den leverandør, der tilbyder den hurtigste levering og bedste service. Bestiller du inden kl. 16, er dine varer som regel fremme dagen efter. Vi har desuden forlænget den lovpligtige returret til 90 dage.

Kubus 4 stage sort By Lassen 14x14cm - Køb online på 10-4.dk

Han have allerede en skarp fornemmelse for nutidens funkisstil. Kubus fremstilles stadig i Danmark, og har blandt designelskere opnået status som et moderne internationalt designikon. Mål: 7x7 cm Farve: Nikkel... Kubus by Lassen 4, Kubus, Kubus by Lassen 4 i hvid. Brugt men stadig fin. Skal renses for lys (gøres nemt). Derfor halv pris. Fungerer perfekt men med brugsspor. 3000 Helsingør 21. jul 400 kr.