Ritas Lopper Sønder Boulevard

Thursday, 15-Oct-20 18:46:24 UTC

Sønder Boulevard 1721 København V Beskrivelse Rita Blås Lopper tiltrækker primært de yngre vintageelskere, både når det gælder stadeholdere og shoppere. Og hvis solstrålerne falder på den rigtige måde, er dette loppemarked nærmest et udendørs himmerige for de københavnere, som har forkærlighed for fede vintagefund i sommervejr. Men Rita er ikke helt som de andre piger. For noget af det særlige ved lige netop dette loppemarked er, at der både er tænkt på børnene og underlægningsmusikken, når Rita byder stadeholdere, shoppelystne københavnere og forår velkommen. Tidligere har dette både været med børnehjørne og en klassisk pianist. Kilde: Faciliteter Vi kender ikke faciliteterne for dette sted. Kategorier

Ritas lopper sønder boulevard saint

Book bod | Rita Blås Lopper was successfully added to your cart. Press enter to begin your search Boden booker du via Billetto her En bod koster 350 kr – inkl et bord. Stativ (begrænset antal) 110 kr Pladsen er ca 2 x 2 og man kan sagtens være to om en bod. Husk at registrere dig med en valid email adresse, da du vil modtage din kvittering pr email. Vis hensyn til miljøet. Du behøver ikke at printe billetten. Jeg har navn på alle tilmeldte. Husk derfor at skrive dit fulde navn ved registrering. Ha din billet med billetnummer klar på telefonen. Det er dit bevis for at du har betalt for en plads i tilfælde af at der skulle være problemer med at finde din tilmelding. Har du ikke en smart phone så print billetten ud og tag den med på markedsdagen. NB: Tilmelding er bindende. Du kan frem til en uge inden markedet flytte din tilmelding til en alternativ opslået dato. For instrukser skriv til. Ønsker du at melde afbud senere end dette, er du selv ansvarlig for at sælge din bod videre til tredje part.

Ved udendørs loppemarkeder: I tilfælde af heldagsregn, aflyses markedet og pengene tilbagebetales (minus gebyr). Skulle dette være tilfældet, vil du modtage en varsel dagen inden eventet. Da vejrudsigter er omskiftelige træffes den endeligeafgørelse samme morgen som loppemarkedet skal løbe af staben. Du skal derfor tjekke din inbox på dagen, så frem vejret er ustabilt.

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke Email

Nu starter loppe-sæsonen: Her kan du gøre forårets fund | TV 2 Lorry

Hvor: Holte Stationsvej 6, 2840 Holte Hvornår: Hver søndag fra 08:00 – 14:00 frem til den 14. Dog ikke den 17. juni, den 19. august og den 9. september pga. cykelløb. Du kan gøre nogle VIRKELIG gode fund på et loppemarked, men pas på, du ikke falder i kopivare-fælden. Er designertasken meget billig, er der nok en grund. Foto: Claus Bjørn Larsen / Ritzau Scanpix Lyngby Loppetorv Søndag den 8. april har Lyngby Loppetorv sit første marked. Her er det primært private, der sælger ud af tøj til børn og voksne, sko og diverse ting til boligen. Hvor: Kastanievej, 2800 Lyngby Hvornår: Hver søndag fra 10:00 – 14:00 frem til oktober Rokilde Loppemarked 27. maj er der årets første Roskilde Loppemarked på Hestetorvet i centrum af byen. Det var en tilflytter, der sidste år fik idéen til loppemarkedet, fordi han synes, der var lidt dødt i byen om søndagen. Nu bliver der solgt ud af alt fra nips og børnelegetøj til tøj på Hestetorvet. Hvor: Hestetorvet, 4000 Roskilde Hvornår: På søndage fra 10:00 - 14:00 - se datoerne her.

Moderne bofællesskaber hitter i hovedstadsområdet

Gennemsigtighed på sider Se mere Facebook viser oplysninger for at hjælpe dig med bedre at forstå formålet med en side. Se handlinger, som er blevet udført af de personer, som administrerer og offentliggør indhold. Siden blev oprettet 27. december 2011

Ritas lopper sønder boulevards

  1. Ritas lopper sønder boulevard
  2. Viborg kart park
  3. Baby og søvn - Vil din baby ikke sove? Få hjælp til babysøvnen her.
  4. Ritas lopper sønder boulevards
  5. Top 10 vandlande og forlystelsesparker i Tyrkiet - Tripadvisor

Der er ikke noget mere forårsagtigt end at slentre rundt på et loppemarked og rode mere eller mindre målrettet efter dimsedutter, et godt mærketøjs-kup eller en flot keramikkop. Og i dag hvor alle stort set tager imod mobile-pay, har det aldrig været nemmere at komme hjem med noget, man ikke har brug for. Her får du en lille guide over, hvornår hovedstadens bedste loppemarkeder har sæsonstart. Onkel Dannys Loppemarked Søndag den 6. maj skyder Onkel Dannys Loppemarked på Vesterbro sin udendørs-sæson i gang. Her kan du få fingre i alt fra vintagetøj, børnetøj og LP'er. Hvor: Onkel Dannys Plads 1, 1711 København Hvornår: Søndag den 6. maj fra klokken 10:00 – 16:00 Frederiksberg Loppemarked er et af hovedstadsområdets populæreste markeder, hvor både private og mere prof typer sælger ud. Foto: Sigrid Nygaard / Ritzau Scanpix Frederiksberg Loppemarked Den 7. april har det traditionsrige loppemarked bag Frederiksberg Rådhus sæson-premiere. Det er her, du skal tage hen, hvis du vil finde hippe typer, der rydder ud i deres eget eller børnenes overflod af hipt tøj, vintagemøbler og alskens tingeltangel.

Hvor: På parkeringspladsen bag Frederiksberg Rådhus, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg Hvornår: Hver lørdag fra 09:00 – 15:00 frem til 20. oktober. Dog ikke den 18l. august på grund af Copenhagen Pride. Læs også Kræmmerkollektiv lancerer loppemarkedernes margueritrute Ritas Blå Lopper Den 6. maj har Ritas Blå Lopper årets første loppemarked på Sønder Boulevard. Loppemarkedet er efterhånden blevet lidt af et tilløbsstykke, særligt for vintageelskere. Hvor: Sønder Boulevard, Vesterbro Hvornår: Første søndag i måneden sommeren over fra 12:00 – 17:00 02:33 Iværksætteren Rita Christina Biza startede Ritas Blå Lopper som et lille arrangement for sine veninder. I dag er det et af hovedstadsområdets mest populære markeder. Luk video Gentofte Loppemarked Loppemarkedet er et velbesøgt mekka for alle, der kan lide billige designerfund, smykker og interiørnips. Markedet har sæsonstart søndag den 8. april. Hvor: Bregnegårdsvej 2 bag Charlottenlund Station Hvornår: Hver søndag fra 08:00 – 14:00 frem til 14. oktober Søllerød Loppemarked Søndag den 8. april skyder Søllerød Loppemarked sæsonen i gang.

  1. Fjerning af mos 7
  2. Apotek søndagsåbent københavn
  3. Amager strandvej cafe