Voks Til Bøjle

Thursday, 15-Oct-20 01:34:07 UTC
 1. Køb voks til bøjler og tandregulering online i håndkøb
 2. Voks bøjle
 3. Voks til bøjle 2
 4. Tandex bøjle voks 4 g | apotekeren.dk | Køb online nu!
 5. Voks til bøjle matas

Heller ikke for nødbehandlinger. Småbørn og tandfrembrud Q: Hvad sker der, når en mælketand bryder frem i spalten? A: For det meste betyder det ikke noget. Vi anbefale generelt ikke, at mælketænder trækkes ud omkring og i spalten. Det er ikke nødvendigt. Du skal sørge for, at få børstet barnets tænder ordentligt, så der ikke kommer hul i tanden. Man kan eventuelt købe en blød solotandbørste, som det kan være nemmere at få plads til. Q: Gør det mere ondt at få tænder, når barnet har spalte i gummen? A: Nej, det gør det ikke. Det gør heller ikke mere ondt på børn med spalte i gummen at få børstet tænder. Bøjler og knogletransplantation Q: Min ganebøjle passer ikke – hvad skal jeg gøre? A:Hvis der er en skrue i din ganebøjle, kan du prøve at skrue et par huller tilbage og se, om den så passer bedre. Du skal være sikker på, at bøjlen sidder rigtigt, og du skal sætte den på plads med hænderne. Du må ikke bide den på plads! Hvis det ikke hjælper at skrue, eller hvis der ikke er en skrue, skal du ringe til os hurtigst muligt.

Køb voks til bøjler og tandregulering online i håndkøb

Voks bøjle

Hvis noget generer - Faste bøjler - Holdebøjler - Aftagelige bøjler Hvis noget går løs, så ring og bestil en tid til at få sat det på igen. Der sker ikke noget alvorligt med selve behandlingen, hvis det ikke bliver samme dag, men ring, når du opdager det, så vi kan aftale en tid. Hvis buen stikker dig i kinden: Du kan selv prøve at bøje den ind i første omgang, eller sætte et stykke voks på den stikkende ende. Hvis du ikke selv kan afhjælpe det, så ring og bestil en tid. Det betyder ikke noget alvorligt for selve behandlingen, hvis du ikke får en tid samme dag. Faste bøjler: Hvor længe skal jeg ha' den faste bøjle på? Som regel 1½ til 2 år. Bagefter skal tænderne holdes på plads med en holdebøjle. Gør det ondt at få bøjle på? Nej. Kan jeg mærke noget bagefter? Ja, du kan blive øm i tænderne et par dage efter at bøjlen er sat på og når den er blevet strammet. Det kan også kradse på indersiden af læberne og kinderne i starten. Det kan hjælpe at sætte lidt blødt voks på bøjlen. Kan jeg spise bagefter?

Voks til bøjle 2

Efter et stykke tid skal du have den på noget mindre. Det får du at vide af tandplejepersonalet. Hvordan holder jeg det rent? Når du børster tænderne, børster du også skinnen grundigt med en tandbørste. Kan jeg tale, når jeg har den på? Lige når du får skinnen, kan den føles lidt underlig at have i munden, og det kan også være svært at sige bestemte lyde ( s) med den. Men du vænner dig hurtigt til skinnen. Hvad er en fast holdebøjle? Det er en metaltråd som limes på bagsiden af tænderne. Den skal være på i mange år, nogle gange hele livet, for at tænderne ikke skal blive skæve igen. Den bruges altid i underkæben og nogen gange i overkæben. Aftagelig ganebøjle: Hvor tit skal jeg have den på? Hele døgnet. Med mindre din tandlæge siger noget andet. Hvorfor skal jeg gå med den hele døgnet? Tænderne retter sig kun, når bøjlen er i munden. Hver gang bøjlen er ude af munden, flytter tænderne sig tilbage på deres skæve plads igen. Så bøjlen hjælper kun, hvis den bruges hele tiden. Lige når du får bøjlen, kan den føles lidt underlig at have i munden, og det kan også være svært at sige bestemte lyde ( s) med den.

Tandex bøjle voks 4 g | apotekeren.dk | Køb online nu!

 • Genopret Ekstern Harddisk
 • Hvilken tværfløjte skal jeg velge international
 • Hvad betyder suv biler e
 • Fjordrejer | Løgismose.dk
 • Frederik d 2 slagelse
 • Voks til boule de feu
 • Sebastian klein bidt brændt stukket
 • Hoteller københavn
 • Spørgsmål og svar omkring tandregulering - Tandplejen Norddjurs Kommune

Voks til bøjle matas