Spanien Tossa De Mar

Friday, 16-Oct-20 01:24:15 UTC
 1. Tossa de Mar (Costa Brava), den smukkeste befæstet by i Spanien
 2. Tossa de Mar video og turistinformationer - læs også anmeldelser
 3. Tossa de Mar 74 fint hotel i Tossa de Mar, i Spanien, som DTF travel anbefaler

Tossa de Mar I Girona-provinsen finder du en af ​​de smukkeste byer i Spanien: Tossa de Mar. Den var tidligere et mødested for kunstnere fra hele verden, og den blev sågar døbt "blå paradis" af maleren Marc Chagall. Tossa de Mar fortryllede også skuespillerinde Ava Gardner, da hun indspillede "Den Flyvende Hollænder" (1951) og "Pandora" i byen. Hendes tid i byen huskes og værdsættes stadigvæk. Der står blandt andet en statue af hende i byen. Og så kan du mange steder finde " besos de Ava Gardner " ( Ava Gardners kys), som sælges i bagerier i området. De imponerende mure, der omkranser den gamle bydel, giver Tossa de Mar en charmerende middelalderlig atmosfære. Med et middelhavsklima og sommertemperaturer, som i gennemsnit ligger omkring 30 ° C, kan det anbefales at besøge en af de fantastiske bugter i nærheden og få en skøn dukkert. Tossa del Mar har mange pragtfulde strande og lige i centrum af byen ligger Playa Gran, som er den mest kendte strand i Tossa de Mar og hele 385 meter lang.

Tossa de Mar (Costa Brava), den smukkeste befæstet by i Spanien

Tossa de Mar Byen Tossa del Mar ligger på Gironas kyst halvvejs mellem Barcelona og den franske grænse. De nærmeste lufthavne er Gironas lufthavn, der ligger kun 32 km derfra, og Barcelonas internationale lufthavn, der ligger kun 93 km derfra. Landsbyen har 8000 permanente beboere, og byder ca. 15. 000 besøgende velkommen i løbet af højsæsonen. Den smukke by har et typisk Middelhavsklima med gennemsnitstemperaturer på over 30 ºC om sommeren. Ved byens centrum ligger stranden Grande, der med sine 385 m er Tossa del Mars mest populære strand. Besøgende og lokale nyder det rolige vand og et bredt udvalg af faciliteter. Bymidten, der ligger kun et par skridt fra stranden, er meget aktiv og levende. Der ligger talrige butikker, barer og cafeer samt en lang række restauranter, hvor du kan smage den lokale gastronomi. Byens vartegn og mest besøgte seværdighed er Vila Vella. Den gamle bydel omgivet af mure med smalle gader og skjulte afkroge byder også på en fantastisk panoramaudsigt over kysten.

Tossa de Mar er alt hvad du behøver for at få en fantastisk ferie i et af NOVASOLs feriehuse i Spanien. Byen ligger i området omkring La Selva, og er et rent paradis for dem, der drømmer om blå himmel, bagende sol, brede strande og krystalklart hav. Men dette område er også mere end sol og strand. Byens gamle bydel byder på en hyggelig atmosfære, smalle gader og en følelse af historie og kultur. Udbuddet af aktiviteter spænder sig fra at udforske romerske ruiner og gå på fascinerende museer, til at tage på lange gåture i naturskønne områder – der er selvfølgelig også gode muligheder for at slappe af på en tapasbar og smage på katalansk mad og vin, når du bor i en feriebolig i Katalonien fra NOVASOL. Aktiviteter i Tossa de Mar De vidunderlige strande byder i sig selv på mange aktiviteter. Vandhunde kan nyde en dukkert i det rene vand, svømme, dykke og snorkle, samt andre spændende aktiviteter som katamaran riding og at stå på jetski. De kulturinteresserede feriegæster vil heller ikke løbe tør for ting at opleve.

Vores udvalg af boliger i Tossa de Mar er meget varieret. Her er dejlige ferielejligheder, fine hoteller og der kan også lejes hus i området. Vores brede udvalg gør det nemmere for dig at finde din perfekte bolig til din ferie. Godt at vide før rejsen Fra og med 1/11 2012 betalas en turistskat af kunden direkte til hotellet ved ankomst, hvis ikke andet angives: - Hotel 5: 2, 50 € i hele Katalonien. - Hotel 4: 1, 25 i Barcelona City og 1 € i resten af Katalonien. - Andre hoteller og ferielejligheder: 0, 75 € i Barcelona City og 0, 50 € i resten af Katalonien. Afgiften er pr. person og nat, og man betaler for højst 7 nætter. Moms skal lægges oveni. Børn op til og med 15 år betaler ikke noget.

Tossa de Mar video og turistinformationer - læs også anmeldelser

 • Woody trækstabilisator til røgrør - - 308391950, 2050000044335
 • Esbjerg fanø sejltid
 • Brugervenlig sundhedsapp i rivende fremgang - Trendsonline.dk
 • Appetitnedsættende piller på recept se
 • Cnc fræser til trade center
 • Ole lynggaard armband pris n
 • Hjælp til køb af computer service
 • Tossa de Mar video og turistinformationer - læs også anmeldelser

Tossa var verdens første til at erklære anti-tyrefægtningsstatus, som de kom tilbage i 1989. Korkindustrien var stor her i 18th og 19th århundreder. Den 1951 film "Den Flyvende Hollænder Pandora" hovedrollen Ava Gardner og James Mason blev filmet i Tossa de Mar. Der er en bronze statue af Ava Gardner i byens centrum. Ting at lave i og omkring Tossa de Mar Den Cadiretes Massif - en natur og vildtreservat beliggende på kysten. Sa Riera Park - beliggende langs Tossas floden, og er flad, det er et fantastisk sted for en spadseretur. Els Ametlllers - en romersk villa, som er et klassisk eksempel på en romersk gård. Roqueta - den traditionelle fiskernes kvartal. Kommunalmuseet - Tossa var et tidligere kunstnerhavn, og museet var det første moderne kunstgalleri i Spanien. 4 stjernet luksus Tossa de Mar har nogle dejlige muligheder for dem, der gerne vil behandle sig selv lidt specielt. Den 4 stjerne Delfin er beliggende tæt på Platja Gran Beach (Main Beach) og har en tagterrasse med en vidunderlig udsigt over Tossa.

Det lokale turistkontor arrangerer også guidede udflugter rundt i byen, hvis du gerne vil lære noget om området under din ferie. Hvis du hellere vil læne dig tilbage og se verden flyve forbi, kan du tage en tur på turistbanen, et lille tog, der kører rundt i Tossa de Mars gader – det er en god måde at få set hele byen på. Med et feriehus i Spanien får du det bedste udgangspunkt for at dykke ned i lokalkulturen og opleve alt hvad byen har at byde på. NOVASOL sommerhusudlejning har et bredt udvalg af ferieboliger i hele Europa, så uanset pris, størrelse eller beliggenhed, har vi uden tvivl et feriehus, der imødekommer dine behov og ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit feriehus i Tossa de Mar!

Tossa de Mar 74 fint hotel i Tossa de Mar, i Spanien, som DTF travel anbefaler

Tossa de Mar er et dejligt sted at besøge på Costa Brava. Costa Brava (Wild Coast) er kystregionen nord for Blanes (60 kilometer fra Barcelona). Her Pyrenæerne møder havet, hvilket resulterer i masser af dejlige vige og bugter at opdage og udforske. Der er en charmerende muret middelalderlige bykerne med et smukt slot, gode restauranter og nogle dejlige strande. Strande Platja d'es Codolar - Tossa de Mar Der er tre strande i Tossa og alle er inden for gåafstand af den gamle bydel: Den Platja Gran er den største strand. Platja de la Mar Menuda ligger lige nord for hovedstranden. Platja d'es Codolar er en gammel fiskerstrand på den anden side af den gamle bydel fra hovedstranden. Der er mange flere vidunderlige strande og bugter nordpå til St. Fellu de Guixols, eller syd til Lloret de Mar. Følg vandrestier eller mountainbike ruter og gå på en opdagelsesrejse. Sådan kommer du til Tossa de Mar Tossa de Mar ligger på Costa Brava, ca. 100 km nord for Barcelona og 100km syd for den franske grænse.

International catalanske rumbafestival I de sidste par år har stranden Gran Playa i juni måned været vært for en musikfestival, som har fokus på den typiske catalanske musikalske genre: rumba. Siden starten i tresserne og takket være de muntre og gode rytmer, har catalansk rumba gradvist konsolideret sig som en af de mest karakteristiske musikgenrer i Catalonien, og til denne festival har vi chancen for at nyde de bedste grupper på stranden. Tossa de Mar er en fantastisk destination på Costa Brava. Denne skønne fiskerby har udviklet sig til et smukt turistmål omgivet af mange pragtfulde strande af høj kvalitet. Her kan du nyde et livligt natteliv, især i sommermånederne, da byen har over tyve barer og op til fire diskoteker. Derfor bør du bestemt ikke holde dig tilbage: Reserver din feriebolig i Tossa de Mar og gør dig klar til at nyde en uforglemmelig ferie. Kort over Tossa de Mar herunder strande, vige og steder man bør besøge

Tossa de Mar i Spanien Tossa de Mar blev kaldt for "Det blå paradis" af kunstneren Chagall. Den gamle by fra 1100-tallet med smalle, krogede stræder og charmerende små huse omgivet af en bymur med store tårne, som vender ud mod havet og Tossas herlige badebugt. I centrum er der mærkevarebutikker, kunstgallerier og souvenirbutikker. Her kommer de rige folk fra Barcelona, når de vil slappe af eller tilbringe en romantisk weekend. Atmosfæren er spansk, og der er mange gode restauranter og tapas-barer. Tossas sandstrand er bred og ligger beskyttet af en bugt. Uden for centrum er der flere mindre badebugter til dig, som søger fred og ro. Kysten omkring Tossa præges af dramatiske klippeformationer med svingende bjergveje, hvorfra du har fantastiske udsigter over havet. De nærmeste nabobyer S'Agaró og Sant Feliu er værd at besøge og byder også på smuk udsigt til flere dejlige badebugter. Vi anbefaler også, at du kombinerer din tur med et besøg i Barcelona. Det er nemt at rejse i løbet af dagen eller blive et par nætter for få to rejser ud af én.

Besøg også nogle af de mindre kendte og mere skjulte bugter - du vil blive positivt overrasket. I byens centrum er der masser af butikker og bestemt ingen mangel på caféer og restauranter, der serverer typiske fiske-og skaldyrsretter med lokale ingredienser. La Vila Vella La Vila Vella-slottet er et ikon for Tossa de Mar, og det er afbilledet på mange af postkortene fra området. Når du besøger det, så brug tid på at forestille dig, hvordan det må have set ud, når man kom fra søsiden og besøgte byen i middelalderen. Hvordan dette prægtige slot og fæstning har ligget med udsigt ud over havet og været byens bolværk mod pirater. Selv i dag er det et imponerende syn. Vila Vella er et middelalderligt vidunder, som har skærmet de smalle gamle by gader fra kampesten. Læg mærke til den lille adgang til havet gennem væggen. Det er kendt som " el agujero del demonio " ( helvedes hul). Det er her, hvor fiskerne ville efterlade deres både efter en lang arbejdsdag på havet. Tip: Hvis du er fan af slotte, vil du nyde at læse om disse 10 majestætiske spanske slotte.