Biva Aalborg Konkurs

Friday, 16-Oct-20 00:36:12 UTC

På den måde har du en længere periode til at finde den rigtige køber og få lave en sund case, du kan sælge, siger Lisa Bo Larsen, partner Kromann Reumert, til dagbladet Børsen. Biva-koncernen overtog Tæppeland i november 2011og fik i den forbindelse tilført 40 mio. i ny kapital. I april måned i år blev der skudt yderligere 27 mio. ind, men trods forventninger om overskud i indeværende regnskabsår er det altså ikke lykkedes at opretholde grundlaget for den videre drift.

Biva er gået konkurs | AVISEN

Siden har de dog føjet møbelhuse i Brøndby, Fredericia og Aalborg til. - Den ustabile situation har også sat vores medarbejdere i kundeservice under et voldsomt pres, hvorfor ventetiden i den seneste tid desværre har været væsentligt længere end normalt. Det er selvfølgelig slet ikke godt nok, men vi arbejder på højtryk, og langt de fleste sager er heldigvis løst nu, skriver Rune Furbo. LÆS OGSÅ: Det nye Biva vil være størst i Skandinavien Læs hele artiklen på Finans

Rig stifter vil ikke redde konkursramte Biva - FINANS

Siden kom nye medejere til, men heller ikke de kunne gøre Biva til en god forretning. Derfor blev Biva kort før nytår begæret konkurs. Carsten Blom-Hanssen kom kæden til undsætning. Han var i sin tid med til at stifte tøjkometen og har også været salgsdirektør i Berlingske. »Jeg synes, at Biva har et fantastisk brand og ser nogle store muligheder i at accelerere den digitale udvikling, som de tidligere ejere fik iværksat, « sagde Carsten Blom-Hanssen til Finans i forbindelse med overtagelsen af Biva.

Kunderne klager: Venter længe på Biva-møbler : Nyheder om retail og detailhandel - Udvikling og tendenser om butik og detail

Satser massivt på e-handel Efter knap en måned med uvisse fremtidsudsigter kan møbelkæden Biva nu se frem til at blive en del af den fynske møbelkæde XL Møbler. – Vi er meget tilfredse med overtagelsen af Biva, da både Bivas varesortiment og kundesegment lægger sig tæt op ad XL Møblers. Opkøbet af Biva er i tråd med vores strategi med organisk vækst og vækst drevet af opkøbs-initiativer. Selvom Biva har været en stor konkurent, har vi hver haft vores styrker over for forskellige kundesegmenter, skriver XL Møbler i en pressemeddelelse. Satser udelukkende på e-handel Hvem husker ikke Biva-damen med den røde trøje, den insisterende pegefinger og ordene "Vi ses i Biva"? Fremover bliver det ikke muligt at tage en tur i Biva, som nu bliver en ren webshop. Man vurderer ganske enkelt, at omkostningerne ved at have fysiske butikker er for store i forhold til, hvor meget de indbringer. De nye ejere har derfor valgt at lukke Biva-butikken i Brøndby, som var den sidste fysiske butik, der var tilbage, efter at Biva i januar lukkede sine butikker i Aalborg og Fredericia.

  1. Biva er gået konkurs
  2. Biva aalborg konkurs
  3. Briller sygesikring danmark
  4. Paw patrol basic køretøj
  5. Møbelforretning i City Syd lukker | Nordjyske.dk
  6. Efter konkursen: Den nye ejer lukker butikker - RetailNews

Biva er gået konkurs - ehandel.dk

Om det vil lykkes XL Møbler at få Biva på vingerne igen, må tiden vise. Tilmeld Gå ikke glip af vores e-handelsnyhedsbrev? Tak!